Inca un pas si gata …

UPDATE

In 20 martie 2019 avem urmatorul termen in dosarul de obtinere a personalitatii juridice al Asociatiei ROPAGANISM, termen ultim si decizional conform celor declarate de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti.

Astfel ne bucuram sa va anuntam ca dupa aceasta data de 20 martie 2019 intram in mod total in drepturi si in sfarsit acest proiect dorit de comunitatea pagana din Romania va deveni o realitate de necontestat.

In acelasi timp va anuntam ca incepem demersurile de afiliere la ECER – Congresul European al Religiilor Etnice si desigur campania noastra TO BE DIFFERENT IS OK prin ajutorul si suportului noului departament DAIP – Departamentul de Accesare si Implementare Proiecte, DICTS – Departamentul de Invatamant, Cultura, Tineret si Sport si partenerilor nostrii institutionali.

In perioada 11-13 octombrie 2019 vor veni 152 de persoane din cadrul British Druid Order la Brasov, Romania pentru a celebra alaturi de noi infintarea ROPAGANISM si reprezentantul unic al comunitatii pagane din Romania, cat si de a consfinti o alianta printr-un parteneriat strategic intre cele doua organizatii si comunitati.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: