ROPAGANISM reactioneaza la refuzul senatorilor PSD de a legifera parteneriatul civil

In decursul zilei de ieri, 12 martie 2019, la Comisia Juridica din Senatul Romaniei a fost discutata propunerea de legiferare a parteneriatului civil, propunere ce a primit aviz negativ din partea alesilor.

Astfel, ca dupa reactia Consiliului National pentru Combaterea Dicriminarii, Asociatia Accept Romania, Asociatia Mozaiq, canalele de presa, partidele din Opozitie ca USR, PLUS, ROPAGANISM reactioneaza si ea la aceasta veste trista.

ROPAGANISM isi asuma reprezentarea comunitătii pagane din Romania si a altor minoritati protejand interesele acesteia si si drepturile omului. Multe persoane din cadrul comunitatii pagane si celor asociati au alte orientari sexuale decat cea heterosexuala, majoritara, iar in acord cu teologia pagana nu putem sa ramanem indiferenti la actiunile grave de incalcare a drepturilor omului, directivelor europene si a deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei.

ROPAGANISM sustine libertatea de a stabilii relatii de familie intre persoanele de acelasi sex sau sex diferit si a relatiilor poliamoroase sau relatii cu 3 sau mai multe persoane.

A incerca sa intervii ca stat si sa incurajez un demers de interzicere a acestor drepturi nu reuseste sa aduca decat mai multa ura fata de aceste persoane si mai multe injustitii sociale, fapt pentru care ROPAGANISM solicita parlamentarilor romani sa se pozitioneze pentru parteneriat civil la votul decisiv din cadrul Camerei Deputatilor.

Drepturile omului sunt datoria Parlamentului sa fie legiferate, iar interzicerea acestora reprezinta o crima adusa la adresa acestora.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: