Suntem dezamagiti de votul senatorilor romani. Vom sesiza CEDO

Ne declaram profund uimiti si dezamagiti de votul rusinos al membrilor PSD-ALDE-PNL-UDMR pentru felul in care acestia au apreciat parteneriatul civil. Este un vot al rusinii, un vot impotriva propiului popor si desigur un vot ce sfideaza doua decizii ale CCR si una a CEDO.


Presedintele Asociatiei ROPAGANISM, persoana gay si activist pe drepturile omului de multi ani, Cosmin Olteanu asemeni colegilor sai, frati si surori de credinta LGBTQ+ se declara descumpanit.


Acesta a scris pe pagina sa oficiala de Facebook, in urma anuntului telefonic al unui stimabil domn din USR urmatoarele:


„Simt ca mi se face scarba sincer. Incep sa cred ca totusi a mai da o sansa acestor oameni devine o pierdere de timp. Usor, usor simt ca nu ii mai suport, simt ca tot ceea ce incerc sa cladesc este daramat si calcat in picioare, ca vad ziduri puse de oameni cu care as vrea sa lucrez, as vrea sa lucrez pentru binele nostru, dar nu inteleg, nu vor sa auda sau au alte interese. Sunt nervos, trist, lipsit de speranta sezand deznadajduit in fata monitorului, tipand, plangand si parca …. parca nimeni nu vrea sa ma auda. Clar sunt considerat nebun, dar exist, iubesc si aceasta inima nu mai vrea sa bata pentru PSD, pentru Romania, pentru nimic. Imi omor tineretea, imi omor si sacrific tot ce am mai scump timp, bani, familie, prieteni, trairea vietii pentru ce? pentru ce rasplata? Nu as vrea nimic decat sa fiu considerat OM, om care are nevoi si drepturi si obligatii, nu a carui drepturi sunt negate, dar cand vine vorba de taxe nu mai se pune vorba ca pot refuza acest lucru. Imi pare rau …”

Ne declaram uimiti si dezamagiti in urma votului rusinos de azi al formatiunilor PSD-ALDE-UDMR de a respinge parteneriatul civil pentru a nu stiu cata oara in Senatul Romaniei. Vom sesiza CEDO.


Asociatia ROPAGANISM se aliaza cu toate structurile ce apara drepturile omului din Romania si va sesiza CEDO pentru nerespectarea deciziei sale si a deciziilor CCR.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: