Ev. EU PAGAN! TU DE CE?

EU, PAGAN! TU DE CE? e un eveniment ce reunește într-un cadru nonformal, dar prietenesc și liniștit alaturi de comunitatea Pagana locală din Bucuresti si provincie, in preajma sarbatorii de Beltane, un sabat inchinat elementului Foc. Avand in vedere ca in Bucuresti avem o noua administratie am decis sa initiem un apel la intercunoastere a comunitatii pagane din capitala si imprejurimi, asa ca va invitam in ziua de sambata, 4 mai 2019, orele 16:00, la Shiva Coffe & Tea din str. Mihai Eminescu, nr. 73, Bucuresti.

Locatia este aleasa cu grija pentru a oferi un spatiu propice exteriorizarii curiosilor, cat si adeptilor traditiilor pagane ori practicanti ai Artelor Magice.

 

Pentru inscrieri atingeti butonul INSCRIERE din dreptul evenimentului. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii va stam la dispozitie la urmatoarele nr. de telefon:

  • ORGANIZATOR, COSMIN OLTEANU – 0745686833
  • SECRETARIAT ROPAGANISM – HUTUTUI CORNELIU – 0761398407
  • ROPAGANISM BUCURESTI – BURCEA MARIUS – 0752751842

Sau la adresa de mail: secretariat@ropaganism.ro ori puteti sa ne trimiteti un mesaj pe pagina de Facebook a Asociatiei, accesand link-ul facebook.com/ROPAGANISM.

workplace-1245776_960_720.jpg

Va asteptam cu drag si speram ca timpul de calitate petrecut impreuna sa duca la o mai buna coeziunea dintre noi si alaturi de voi si vointa Zeilor sa putem face lucrari indraznete si de bun augur pentru evolutia noastra spirituala si implicit a societatii in care traim.

______________

DEP. FOEL – ASOCIATIA ROPAGANISM

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: