Vizita presedintelui ROPAGANISM la Bucuresti, Romania

Asociatia ROPAGANISM reprezinta o comunitate vie în care oamenii muncesc pentru reprezentarea intereselor comunității păgâne din România și diaspora, incercand prin activitățile noastre sa aducem plus valoare vieții și bunăstării Păgânilor români.

Ieri la București ne-am întâlnit în format de 5 pentru a discuta perspective viitoare in munca de reprezentare pe care o facem și anume alături de oamenii noștri și frații și surorile noastre am identificat problemele și am procedat la identificarea de soluții optime.

De săptămâna viitoare vom începe o serie de programe video cu caracter informativ pe teme de importantă pentru comunitatea păgână din România și nu numai.

Astfel sâmbăta viitoare presedintele Asociației ROPAGANISM, Cosmin Olteanu și Zalaru Iulian, maestru spiritual vor deschide seria de emisiuni prezentate pe YouTube și Facebookul paginii cu tema MEDITAȚIA. NOȚIUNI INTRODUCTIVE. CUM SA INTRI ÎN MEDITAȚIE?.

Duminica vom face un Q&A, prin care vom răspunde la întrebările dvs.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: