Deschidem tombola ERASMUS+ – Ocazie unica!

Asociatia ROPAGANISM in parteneriat cu Asociatia Go Free, in calitate de organizator al primei editii a MariborPride, organizata in perioada 21 iunie – 1 iulie (2019) la Casa Tineretului din Ljubljana, Slovenia va invita sa va inscrieti prin depunerea unei aplicatii online ce va fi afisata mai jos in cel mai frumos proiect ERASMUS+ dedicat incluzivitatii sociale si drepturilor omului.

Activitatea se va organiza in capitala Sloveniei, Ljubljana in perioada 21 iunie 2019 – 1 iulie 2019. Costurile ce tin de cazare, masa si transport sunt asigurate prin finantarea obtinuta de Go Free si ROPAGANISM din programul de mobilitati europene ERASMUS+.

Astfel, pe 21 iunie 2019 vom pleca in jurul orei 11:00 din Cluj Napoca cu cei de la Flixbus in Slovenia. Drumul va dura in jur de 15 ore si vom avea un popas de 3 ore in Budapesta, capitala Ungariei.

Cazarea va fi la Casa Tineretului din Ljubljana, iar masa va fi oferita de o firma de catering angajata pe parcursul proiectului Catering.si – Restavracija Papcerija.

La intoarcere ne vom intoarce cu cei de la Flixbus pornind din Ljubljana, Slovenia in data de 1 iulie 2019, ora 11:00.

Organizatorul ce va raspunde de delegatia ROPAGANISM e Olteanu Cosmin. Acesta poate fi contactat telefonic la +40745686833 si la adresa de mail presedinte@ropaganism.ro.

Aplicarea pentru proiect se face prin formularul de mai jos:

Aplicatiile depuse vor fi evaluate de Comisia Speciala intocmita pentru evaluarea dosarelor prin Decizia Consiliului Director stabilita in sedinta ordinara din data de 04.06.2019 consemnata in PV/1/04.06.2019. Aceasta va analiza aplicatiile luand in calcul o serie de criterii de eligibilitate.

Termenul limita este ora 22:00 din data de 10 iunie 2019.

Criteriile de eligibilitate sunt:

  • aveti vârsta cuprinsa intre 18 si 29 ani*;
  • sa fiti liberi in perioada proiectului 21 iunie-1 iulie;
  • sa fiti voluntar ROPAGANISM;
  • sa aveti o conduita si o activitate ireprosabila;
  • sa nu aveti cazierul judiciar patat;
  • sa fiti interesati de tema proiectului.

*Pentru situatii mai speciale stabilite de Comisia Speciala intocmita pentru evaluarea dosarelor prin Decizia Consiliului Director stabilita in sedinta ordinara din data de 04.06.2019 consemnata in PV/1/04.06.2019 se pot primi si minori in cadrul proiectului, dar numai cu imputernicirea primita de la tutorii legali ai minorului/apartinatorii legali ai acestuia/parintii sai, insotit de un acord parental.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: