Nunta gay pagana in Islanda

Paul si Marc au o conexiune incredibila mărturisită și indiferent dacă toată lumea recunoaște sau nu căsătoria lor oficială, ei sunt cel mai plin de dragoste cuplu pe care l-am intalnit vreodata. Sincer, m-am simțit ca și cum am participat la istorie urmărind și fotografindu-i pe cei doi atât de îndrăgostiți! 

Albumul foto aici

Această pereche fabuloasa m-a contactat primăvara trecută, pentru a planifica și fotografia nunta lor uimitoare din 14 februarie in Islanda. Poate cineva să spună prima nuntă din Islanda într-o pestera secretă islandeză? Da, te rog! La răsăritul soarelui, au avut 40 de oaspeți scoțieni în jeep-uri și le-am surprins cu un loc unic cu un foc aprins! 

Stilul grooms: Ei s-au îmbrăcat în haina tradițională scoțiană! 

Gentii au organizat o ceremonie de nuntă tradițională islandeză Ásatrú, inspirată din cultura norvegiană istorică. Ceremonia a fost interpretată în islandeză, incluzănd un jurământ în timp ce ei își declarau dragostea eterna si isi puneau inelele pe degete, iar oaspeții chiar beau whisky dintr-un corn ei isi incepeau o noua viata, iar de aceasta data impreuna pe un drum!

Mai apoi a venit o furtuna cu o ploaie si un vant puternic, iar dupa cum probabil stiati Islanda este o tara ploioasa și cu o Natura imprevizibilă! 

Paul și Marc nu au dorit sa isi faca un plan B celebrand momentul! Uneori, vremea devine destul de dură în Islanda și vă împinge la limitele maxime absolute. Când am ajuns la cascada Seljalandsfoss , ploaia și vântul aveau 40 de km pe ora! Inutil să spun că oprirea nu a durat mult și am executat Planul B pentru a transforma aventura într-un turneu de conducere. Una dintre ultimele stații a fost Sólheimasandur Black Sand Beach, care este o plajă privată unde locuiește un avion abandonat american DC-3. Avionul s-a prăbușit în 1973 și este unul dintre locurile super-secrete ale Islandei.

Marc si Paul si-au facut recepția nunții in Islanda, iar nunta a fost plină de cantități nesfârșite de energie! Oaspeții lor au fost plăcut surprinși de petrecerea lor. Cât de drăguț, bine? Din râsete nesfârșite, zâmbete, povești, dansul tradițional al Gay Gordon din Scoția, până in noaptea târzie.

Asta a scris in jurnalul de calatorie Ann (fotograful și planificatorul nunții din Islanda)

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: