Raport de Activitate 2019

Anul 2019 a fost un an plin de activități pentru noi, în ciuda diverselor probleme cărora a trebuit să le facem față.

Fotografie de Lukas pe Pexels.com

Ca un scurt rezumat, am reușit să participăm activ la elaborarea unei noi strategii de tineret, unde ne-am remarcat prin includerea incluziunii sociale și a culturii în viitoarea strategie, actual în implementare. Am reușit să reformăm administrația prin integrarea a câtorva comisii cu rol de control și formarea unor grupuri tematice, cât și am reușit să venim cu sucursale în 15 județe ale tării și reprezentanți în alte 3 tări.

Am participat la două summite pe tineret, unde am subliniat împortanța promovării tinerilor și a reducerii prejudecăților și discriminărilor din mediul școlar, de muncă și familie.

Am participat la dezbateri priviind drepturile copilului cu scopul de a promova un mesaj clar de suport față de copii abuzați de către părinți sau stat pentru faptul că sunt de altă religie, orientare sexuală șamd.

Multe dintr acestea le găsiți în raportul de activitate de aici.

Fotografie de Element5 Digital pe Pexels.com

Pe 15 noiembrie 2019, se organizează alegeri pentru Consiliul Director al Asociație, așa încât sperăm ca viitoarea echipă să se achite de îndatoririle față de aceasta comunitate.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: