PSEUDO-PAGANISMUL DIN CADRUL PFI ROMANIA

COMUNICAT DE PRESA
PSEUDO-PAGANISMUL DIN CADRUL PFI ROMANIA
26/11/2019

Federația Păgână Internațională (PFI) (Pagan Federation International) a luat-o pe ulei grav. Reprezentanța din România a PFI include în grupurile protejate de ei două entități, acuzate de naționalism și din care una a fost închisă de DIICOT sub legea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii. @Societatea Gebeleizis a fost inchisa in 2016 printr-un arest organizat de DIICOT a președintelui, Andrei Molnar și a membrilor conducerii, foști membrii dați afară din Partidul Noua Dreaptă, formațiune politică celebră pentru neolegionarismul lor. Cazul a fost difuzat live într-o știre a PRO TV https://youtu.be/EubtQnvnnQw.


No photo description available.

În același timp, Societatea Păgână – SP detine reprezentanti legionari, colaboratori ai @NORSKK Norvegia, celebrii pentru xenofobia, misoginismul, transfobia, homofobia si rasismul pe care il promoveaza. Din aceasta pricina, organizatia a fost scoasa din Conventia Xenia.

Ne uitam cu parere de rau si totodata cu ingrijorare cum vectori ai comunitatii pagane europene ca PFI devin ceea ce nu aduce cinste credintei strabune prin lipsa de vigilenta si conducerile egoiste pe care acestia le abordeaza. Morganei Sythcove, președinta PFI pe Europa si fondatoarea organizatiei cunoaste aceste aspecte in urma celor 7 luni de discutii pe care le-am avut si pe care le-a refuzat sa le accepte.

DPCP TNPD
Responsabil PR & Comunicare,
Lavric Ioan (Neofitul Ioan)

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Un gând despre „PSEUDO-PAGANISMUL DIN CADRUL PFI ROMANIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: