Ziua Culturii Române: MESAJUL NOSTRU, UN GLAS PENTRU NEAM

Cultura se clădeşte zi de zi, câte puţin, intrând într-un muzeu, deschizând o carte, privind o pictură. Să reaprindem această flacără, deoarece totul începe cu fiecare dintre noi. Cultura este moştenirea socială pe care o oferim copiilor noştri, pe care o lăsăm tinerilor români de pretutindeni.

Suntem martori azi, 15 ianuarie 2020 la un eveniment de o bucurie mare și totodata suntem recunoscători înaintașilor noștrii care au pus în capul locului valori fundamentale și vitale societății noastre, fără de care azi acest neam nu ar fii fost unit.

Suntem recunoscători celor ce într-u credință în Zei și-au dat viața, păstrând prin exemplul său valorile nealterate și la fel de vii ca atunci în fața invaziei ideologice a celor străini acestor pământuri și care prin martiriul său au înfierat credința noastră, au făcut-o hrană vie și piatră de temelie a aceste națiuni.

La mulți ani, culturii române! La mulți ani, România! Slavă Zeilor și strămoșilor noștrii!

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

<span>%d</span> blogeri au apreciat: