Webinar ILGA: Evaluare strategică a nevoilor de comunicare și capacitățile de comunicare ale organizațiilor LGBTI din Europa și Asia Centrală

ILGA-Europe a efectuat o evaluare strategică a nevoilor de comunicare pentru a înțelege mai bine modul în care sunt utilizate în prezent comunicările, precum și nevoile și capacitățile de comunicare ale organizațiilor LGBTI din Europa și Asia Centrală.

Acestia vor găzdui un webinar cu privire la rezultatele evaluării nevoilor, care va informa munca de consolidare a capacității ILGA-Europa și strategiile de finanțare a donatorilor în următorii ani, luni 3 februarie 2020 între orele 10.00 și 11.30 CET (ora Centrală a Europei).

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

In cadrul intalnirii vor vorbi: George Perlov, director la George Perlov Consulting; Greg Czarnecki, agent de program la Open Society Foundation; Laura Piazza, Senior Officer Campaign and Programs at ILGA-Europe and Bjorn Van Roozendaal, director de programe la ILGA-Europa.

Asociatia THE NEW PAGAN DAWN s-a inregistrat la acest webinar si va transmite pozitia comunitatii LGBTQ+ PAGAN catre ILGA, sperand ca astfel sa gasim solutii sustenabile cu privire la evidentiera nevoilor si tratarea lor ca prioritate nationala.

Publicat de Olteanu Cosmin

Cosmin Olteanu (in Romanian: Cosmin Olteanu, born August 25, 2000, Onesti, Bacau, Romania) is currently the founding president of the Association THE NEW PAGAN DAWN declared on June 24, 2016, involved in social, political, cultural and reform work.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: