MAGAZINE TNPD (IN LUCRU)

Aici vor fi prezentate magazinele deținute de TNPD.


SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL

Despre

SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL ofera clientilor bucuria de a-si practica liberi de constrangerile datorate lipsei de baza materiala a cultului lor religios, cat si suportul avut in drumul lor spiritual.

Produsele sau serviciile Produsele si serviciile oferite de SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL se vor axa pe zona spiriuala alternativa, incat vom satisface nevoile clientilor prin calitatea superioara a produselor noastre, cat si prin respectul si suportul informational si tehnic de calitate acordat clientilor nostri. Ne-am decis ca grija fata de nevoile clientului si nevoile sale spirituale sa devina telul nostru, iar gama noastra de produse sa poata acoperi nevoiele diverse ale tuturor clientilor, incat sa fim siguri ca clientii nostri nu vor iesi din magazin fara vreun produs achizitionat . Vom pune in vanzare articole de gablont cu diverse obiecte de cult, obiecte pentru practica rituala, articole de birotica si papetarie, carti, muzica rituala, obiecte vestimentare religioase, decoratiuni religioase, uleiuri, arome si cristale, cat si multe alte produse.

Politica de pret: Toți retailerii fac reduceri. Este principala tactică de a atrage clienți noi, mai ales atunci când imaginația și produsul în sine lasă de dorit. Dar de cele mai multe ori, discounturile se fac “după ureche”, sub “break even point”, la gândul că clienții amatori de oferte îți vor rămâne fideli. Aceștia însă se vor îndrepta către primul concurent care oferă discounturi cu 1% în plus (sau în minus).

SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL însă știe să jongleze cu ofertele și îți dă impresia (uneori chiar așa e) că la ei vei găsi chiar cele mai mici prețuri. Ceea ce, pentru un retailer on-line este o performanță.

Dar care este genialitatea politicii de prețuri SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL?

• multe tipuri de produse la ofertă, din mărci și clase diferite. Găsești discounturi la produse premium, dar și la cele mai ieftine.

• lista cu beneficii: SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL au înțeles cel mai bine că un preț mic pe on-line (și nu numai) este suspicios dacă nu este însoțit de o listă clară de beneficii: livrare oriunde în țară, chiar a doua zi, customer service, posibilități multiple de plată, desfacerea pachetului la livrare, aducerea acestuia până la ușă (și uneori dincolo de ea), stoc constant, posibilități de garanție extinsă și promtitudine în caz de probleme ș.a..

• calendar de discounturi: ești ori ghinionist, ori neinformat dacă vei cumpăra de la SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL într-o perioadă de prețuri “normale”. De multe ori neanunțate (cum a fost în noaptea de Halloween sau cu ocazia diferitelor sarbatori pagane), perioadele de discount impulsionează întotdeauna vânzările.

• buzz marketing: poți să dai și gratis, degeaba ai o super-ofertă dacă nu ai cui s-o comunici. Cu peste 2,5 milioane de vizitatori pe lună, orice ofertă SC THE PEGASIAN PENTACLES SRL se face cunoscută. Acesta este rodul unui efort de marketing incredibil: număr enorm de abonați, campanii consecvente de email marketing și promovare on-line.

Link util https://thepegasianpentacles.home.blog/


%d blogeri au apreciat: